Paperittomien palveluohjaus (2021-2022, STEA)

Toiminnan tavoitteena on sujuvoittaa paperittomien sosiaali- ja terveyspalvelupolkuja muun muassa lisäämällä tietoa palveluista ja varmistamalla niihin pääsy.  Palveluohjaajat kouluttavat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita sekä ammattilaisia kohderyhmän tilanteesta ja moninaisuudesta ja siihen kuuluvien ihmisten oikeuksista.

Toimintamuotoina on viikoittainen terveyspiste yhteistyössä SPR:n ja Global Clinicin kanssa sekä päivittäinen terveysneuvonta hoidon tarpeen arvioimiseksi. Lisäksi hankkeessa selvitetään asiakkaiden kokonaistilannetta ja mahdollisia teitä oleskelun virallistamiseen.
Toimintaan voi ohjata paperittomia henkilöitä, jotka tarvitsevat neuvoja liittyen terveyteen, oleskeluoikeuteen, ja/tai paperittomien palveluihin. Jos työskentelet sosiaali- ja terveysalla ja kohtaat paperittomia, voit matalalla kynnyksellä olla yhteydessä palveluohjaajiin.


Yhteystiedot

Suad Belbeisi, palveluohjaaja  (englanti, arabia)

040 154 9063

suad.belbeisi@valkonauha.fi


Linda Bäckman, palveluohjaaja                    

040 154 9102

linda.backman@valkonauha.fi


Minna Iljanka, palveluohjaaja

minna.iljanka@valkonauha.fi

040 837 5679


Milja Ranta, palveluohjaaja  (14.5.2021 alkaen)                                                                                                                                                                         040 154 8524

milja.ranta@valkonauha.fi